streda 28. septembra 2011

le 28 septembre

Strasne ma znervoznuje ze nemam fotak ani niekoho kto by ma odfotil. Moj priatel rano nestiha a vecer, po celom dni ked uz mam vsetko na sebe dokrcene vlasy strapate a make-up rozteceny sa teda fotit nechcem. V byte nemame ani kusok miesta kde by som sa mohla normalne odfotit samospustou, nie je dobre svetlo, atd. Dnes este pridavam taketo fotky a najblizsie asi poprosim kamosku v skole nech ma odfoti. A na narodeniny ktore budu priblizne o dva tyzdne chcem jednoznacne fotak! ( ale ktovie ci sa mi to splni ).

A este jedna malickost, rozhodla som sa pisat blog aj po francuzsky, kedze uz viacero kamaratov a hlavne moj priatel sa stazovali ze nerozumeju a mozno mi sem takto pride aj viac ludi, uvidime :) Vacsinou to bude vsak len skratena verzia toho, co pisem po slovensky, lebo nie vsetko viem povedat, nie vsetko sa da prelozit atd.

A zabudla som povedat ze mam na sebe saty za jedno euro z New Yorkeru ktore som tu minule uz ukazala :)

J´ai enfin décidé d´écrire mon blog en francais.Ce sera pas tout le temps la meme chose qu´en slovaque mais il y a des mots que je n´arrive pas a traduire et puis j´ai surtout la flemme! :)
J´ai ecrit en slovaque que ca m´enerve de ne pas avoir un appareil photo, je prends toutes les photos avec mon portable et en plus toute seule alors leur qualite est mauvaise.
J´ajoute mon outfit d´aujourd´hui.



11 komentárov:

  1. Super outfit, jen mi k tomu moc nepasují ty boty. Strašně s emi líbí ta první fotka kde maš vlasy vyčesané do drdolu dobře vynikly ty naušnice sluší ti to ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie satky ti strasne pristanu, krasna si na vsetkych!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty šaty a boty, hmm hned bych je brala, jsou fantastické! :)

    http://closetdream.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. za jedno euro?! čosi?!
    brutálne Ti seknú :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. vyzeras uplne uzasne! dobre ze s nevahala!
    http://cookieswardrobe.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. moc se mi libi tvuj styl!!sleduji;)
    http://sienastyle.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť