nedeľa 2. novembra 2014

Halloween


Mám taký pocit, že okolo Halloweenu je už aj v Európe taký rozruch ako v USA. Už chýba len to, aby deti chodili po domoch a kričali trick or treat a zbierali cukríky alebo čokoládu. U nás sa to zatiaľ obmädzuje na halloweenske párty a prezliekanie sa za zombíkov, vampírov (a sexy mačičky samozrejme) :D

O tom, že pomaly prichádza Halloween však viem vždy naisto aspoň mesiac dopredu vďaka youtube tutoriálom, ktoré sú úplne ale úplne všade. Nepoznám jedinú jednu youtuberku ktorá by nenatočila aspoň jeden halloweensky tutoriál. Ja mám najradšej tie jednoduché, na ktoré nepotrebujete nič nakupovať a stačí vám na nich to, čo máte doma v kozmetickej taštičke.

Tento rok ma zaujalo video toto  video od Promise Tamang. Vyzeralo to dosť jednoducho a stačilo na to mať čiernu, žltú, červenú a bielu farbu. Ja som žltú nemala, takže som použila fialovú a celkovo som sa nejak nechala uniesť svojim artistickým talentom až to dopadlo tak, že sa to veľmi nepodobalo... :D




V piatok sme išli na jedno halloweensku párty a ja už som nemala chuť riskovať, že sa budem s makeupom babrať dve hodiny a nakoniec sa mi to nebude páčiť, tak som radšej šla na istotu a kúpila som si v Poundlande za libru ružovú parochňu. Na polovicu tváre som si namaľovala sugar skull a bolo! Celkom mi to ľudia na párty aj chválili takže som spokojná ale na budúci rok už si fakt vyrobím niečo peckové! :)





A chcela som vám ukázať aj tekvičky čo sme si vyrobili :) Neviem prečo, ale tá moja vyzerá každý rok smiešne a nie hrôzostrašne. Priateľ si vždy vyrobí lepšiu!




Ako ste oslavovali Halloween vy? Nechali ste sa tiež inšpirovať youtube tutoriálmi na výrobu vašej masky? 



11 komentárov:

  1. :D Podľa tvojho opisu viem presne, ktorá tekvica je tvoja, a ktorá priateľova. Obe sú pekné, ale... Máš pravdu:-) Tvoja je taká milá, že ju môžeš mať pred domom pokojne aj celý rok:-) Day by Day

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som si tie tekvice nechala kludne aj cely rok ale bohuzial zhnili po par dnoch :(

      Odstrániť
  2. Hehe, růžový vlasy ti slušej, mohla bys je nosit běžně :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa to pacilo ale ked si predstavim ze by som si kvoli tomu musela nicit vlasy.. tak radsej len takto raz to roka s tou parochnou :)

      Odstrániť
  3. tento "zvyk" ignorujem.
    tu chodia deti po domoch a kricia "süsses oder sau
    res!" asi par rokov dozadu zacali.
    ja som to cele akosi nepochopila alebo co...lebo to uplne ignorujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ale notak, ved je to mile :D Ja by som im dala nejake cukriky :)

      Odstrániť
  4. sugar skull bylo všude plno, zato ten první look je parádní! :) tutoriály alá pop art mě fakt baví.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No skoda, ze sa mi to nepodarilo lepsie :) A inak tento rok co som videla fotky kamaratov na facebooku tak prevazovali tie komiksove nad sugar skull!

      Odstrániť