sobota 10. augusta 2013

Le 10 aout 2013

               Ahojteee :) Dnes som trošku dlhšie premýšľala o tom, čo vám tu napíšem, no a neprišla som na nič takže to bude jednoducho o tom, čo momentálne robím. V minulom poste som spomenula, že ideme opäť na juh Francúzska. Už sme tam aj mali byť, ale priateľ nakoniec rozhodol, že musíme počkať a tak tam ideme až zajtra. Dôvod je ten, že podľa informácií o premávke na cestách sú momentálne cesty na juh označené červenou výstrahou. To v preklade znamená, že trištvrtina Francúzov sa tiež rozhodla ísť na juh,cesty sú teda preplnené a tvoria sa zápchy. Vzhľadom na to, že cesta tam trvá minimálne 9 hodín, je lepšie počkať jeden alebo dva dni a odísť keď bude na cestách menej ľudí, pretože stráviť o tri hodiny viac v zápchach za to nestojí. Príde mi to však vcelku vtipné, že tu pred odchodom treba pozerať na nejaké výstrahy.
             Čo je ešte zvláštnejšie je to, že asi 9 z 10tich Francúzov ide v lete na juh. Len veľmi málo z nich odchádza do zahraničia. Dokonca aj tí, ktorí bývajú dosť blízko pri pobreží Atlantického oceánu (čo je aj náš prípad) radšej idú na juh! :) Takže zajtra nás čaká dllllháááá cesta.

             Dnes som sa odfotila v nových šatách objednaných z oasapu. Na obrázku vyzerali užšie a kratšie než v realite (obrázok na stránke TU), takže som si na nich dala opasok ktorý ich trošku pozdvihol a skrátil. Mám nejakú úchylku na tento typ golierov, už s ním mám asi 3 tričká a teraz už druhé šaty! :)




Šaty: oasap
Topánky: oasap
Opasok: Jennyfer

15 komentárov:

  1. si nádherná! veľmi ti to pristane!
    a zamilovala som sa do tých šatičiek!

    Kejmy ♥.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné šaty :)) pristanú ti ...

    http://styleofsistersblog.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nadhera:-)

    slusi ti to strasne moc ale kdy ne,ze:-)ta cervena rtenka tomu dodava takovej francouzskej finishing touch:-).Rika se,ze se francouzky nelici ale pouzivaji jen cervenou rtenku tak by mne zajimalo jestli to tak vazne je,jestli sis toho schvalne vsimla,na to bys mohla udelat clanek,jak se treba oblikaji,lici v porovnani treba se slovenkama:-).

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty šaty jsou kouzelný.. si opálená a vynikne to. Kráska <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. nádherné šaty! pristane ti to. :)
    http://bonesincouture.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  6. šatočky su velmi pekne. Pôsobia tak elegantne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Šatičky jsou opravdu nádherné a do Francie bych vyrazila s chutí hned, jih je nejkrásnější :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Šatočky vyzerajú super s tým rúžom, a vlastne je to celé pekné, aj to prostredie. :)
    Škoda, že niečo také ako výstahy a označenie ciest červenou nefunguje aj na Slovensku, asi by som tým ušetrila kopu času. :D Inak strasšne ma bavia takéto pikošky o Francúzoch. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. překrásné roztomilé šatičky :) no moc ti to sluší !

    OdpovedaťOdstrániť
  10. grand nation ide tak na ich juh, a potom max.na ich ostrovy vo svete, ak na to maju.
    skutocny dovod: nedohovoria sa, lebo sa neucia jazyky a hlavne nevedia anglicky, fuj co anglicky, no este to by chybalo ucit sa jazyk byvaleho velkeho konkurenta.v skutocnosti su vonku dokonale strateni.
    dovod, ktory uvadzaju: mame tu vsetko, kam by sme sli.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. sranda s tými zápchami a varovaniami, takéto niečo som ani netušila :)
    btw, krásne na Tebe vyzerajú! a to pozadie je čistý úžas :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. romantika :) límečkům jsem teď taky propadla.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Do OASAP já bych nešla, nejsem tak naivní a děkuji, že jsi mi to jen potvrdila. Na fotkách to může vypadat super, ale realita je vždy trochu jiná. Ale stejně, sluší Ti, dobře jsi je vylepšila :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ak si odmyslíte hordy turistov pre Eiffelovkou, Paríž je v lete najkrajší. Je totiž takmer prázdny, pretože každý druhý Francúz odcestoval na dovolenku. Žiadne zápchy, agresivita, ponáhľanie. Dokonca aj parkovanie je v auguste zadarmo. Nával upotených vystresovaných ludi na juhu nie je moje kafe, avšak nech sa naspäť priveľmi neponáhľajú :)

    OdpovedaťOdstrániť