piatok 16. septembra 2011

le 16 septembre

Zdravim vsetkych, ktory citaju/pozeraju moj blog :) V prvom rade by som chcela povedat, ze ma hrozne stve ze nemozem pridavat kazdy den moje outfity na blog, ale.. 1.) nema ma kto odfotit, a samospustou sa mi nie vzdy fotky vydaria, takze sa ospravedlnujem za podivne a skarede pozadia mojuch fotiek. A 2.) nie vzdy sa obleciem nejak zaujimavo alebo vobec dost dobre na to aby som to dala na blog. Rano ked idem do skoly, je pre mna jednoznacne prednejsi spanok nez super skombinovany outfit, takze si vacsinou hodim na seba moju oblubenu rychlo-rannu kombinaciu rifle-tricko-botasky-mikina ... A idem :) Velmi obdivujem dievcata, ktore sa kazde rano maluju, vyberaju si oblecenie a doplnky.. U mna to teda nehrozi. Malujem sa asi tak trikrat do tyzdna.

Predvcerom nam do bytiku dosiel novy gauc a vcera sme kupili koberec.. :)
A pridavam jeden foto-dokaz o tom, ze "VSETCI MUZI SU ROVNAKI" (samozrejme v uvodzovkach, pretoze viem, ze to tak nie je, len sa zabavam na tom, ako muzsku celosvetovu populaciu spaja stara znama trojka pivo-futbal-zeny...) Takze jediny rozdiel medzi francuzskym a slovenskym chlapom je to ze slovenski chlapci fandia HC Kosice a pod. a ten moj fandi Paris Saint-Germain!

A zabudla som napisat, ze v tychto mojich kontikovych cizmach z HM ma neskutocne bolia nohy!!! :/




5 komentárov:

  1. A pritom ty botky vypadaji tak pekne! Jinak mas krasny oboci...vim ze to je asi neobvyklej komentar ale nemohla jsem si to nechat pro sebe :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný blog.. Líbí se mi :)
    Od teď jsem tvoje nová čtenářka...

    Koukni ke mě :)

    http://madewithlove-dith.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zajimave tricko s tim zipem:) A mas fakt super udelane oboci.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máš užasné boty, ach a jsi strašně moc krásná :))

    OdpovedaťOdstrániť